On mei 13, 2017

DoggiEscape

Ja het is nu officieel; DoggiEscape
Horse & Dog of Course brengt het fenomeen Escape Room naar een hoger level ! Niet in een Room maar buiten !

DoggiEscape

Escape rooms worden steeds populairder: in een escape room word je samen met andere mensen opgesloten in een kamer en aan de hand van aanwijzingen en het oplossen van puzzels moet je uit de kamer ontsnappen.

Horse & Dog of Course brengt het fenomeen Escape Room naar een hoger level ! Niet in een Room maar buiten in de bossen van de Veluwe. Via raadsels, brainteasers en teambuilding samen met je teamgenoten en honden de route bij elkaar puzzelen om zo binnen de ingestelde tijd bij de eindbestemming te kunnen komen. Bij elke goede oplossing ontvang je een code of een sleutel om de schatkist te kunnen openen voor het vervolg van de route.

Naast de opdrachten zitten er ook uitdagende spel opdrachten tussen die de hond kan uitvoeren waardoor er extra punten verdient kunnen worden.

We kunnen hier 100-uit over vertellen maar dat doen wij uiteraard niet, alle opdrachten moeten geheim blijven !

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging met vrienden, collega’s of wil je samen met je vriend of vriendin nagaan hoe vindingrijk jullie eigenlijk zijn samen met jullie honden ? Meld je dan nu aan, je kunt je al opgeven vanaf  2 combinaties, 1 combinatie is uiteraard ook mogelijk maar dan zal je ingedeeld worden bij andere combinaties. Een groep bestaat uit 2 tot 8 combinaties, als meer mensen zich aanmelden kan er naar een passend concept gekeken worden zoals bijvoorbeeld 2 groepen die dan ook nog tegen elkaar ‘strijden’

Wij kunnen DoggiEscape ook op locatie voor je organiseren dus heb je een hondenschool, restaurant of wandelgroepje en wil je een leuk, uitdagend & fun concept aanbieden, informeer naar de mogelijkheden.

 

  • By Monique Mol  0 Comments   

    0 Comments