Monique Mol

HorsEscape

Bit 1

HorsEscape.

De kick-off met een artikel in de Bit !

Horse & Dog of Course brengt het fenomeen Escape Room naar een hoger level; niet in een Room maar buiten !

EscapeEscape rooms worden steeds populairder: in een escape room word je samen met andere mensen opgesloten in een kamer en aan de hand van aanwijzingen en het oplossen van puzzels moet je uit de kamer ontsnappen.

Horse & Dog of Course brengt het fenomeen Escape Room naar een hoger level ! Niet in een Room maar buiten in de bossen Level I is in de prachtige bossen van de Veluwe, in Nunspeet. Gemakkelijk te bereiken vanaf de snelweg A28. Klik hier voor de route.
Level II gaat een mooie locatie worden in Drenthe, nadere informatie volgt.

Via raadsels, brainteasers en teambuilding samen met je teamgenoten en paarden de route bij elkaar puzzelen om zo binnen de ingestelde tijd bij de eindbestemming te kunnen komen. Bij elke goede oplossing ontvang je een code of een sleutel om de schatkist te kunnen openen voor het vervolg van de route.

We kunnen hier 100-uit over vertellen maar dat doen wij uiteraard niet, alle opdrachten moeten geheim blijven !

Ben je op zoek naar een leuke uitdaging met vrienden, collega’s of wil je samen met je vriend of vriendin nagaan hoe vindingrijk jullie eigenlijk zijn samen met jullie paarden ? Meld je dan nu aan, je kunt je al opgeven vanaf 2 combinaties, 1 combinatie is uiteraard ook mogelijk maar dan zal je ingedeeld worden bij andere combinaties. Een groep bestaat uit 2 tot 8 combinaties, als meer mensen zich aanmelden kan er naar een passend concept gekeken worden zoals bijvoorbeeld 2 groepen die dan ook nog tegen elkaar ‘strijden’

Ben je lid van een rijvereniging, rij je in een manege, een pensionstal of groepje die een leuke uitdaging niet uit de weg gaan en wil je een leuk, uitdagend & fun concept, geef je dan nu op.

Voor Level I op de Veluwe behoort het huren van paarden tot de mogelijkheden. Informeer naar de mogelijkheden.